Pui cu legume la vas roman

de crisad in Pui, 11 Noi 2009 | 9548 vizualizari

 

o mancare usor de facut si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • cartofi
  • ceapa
  • ardei rosu
  • rosii
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la vas roman:

se lasa vasul in apa rece

se taie felii legumele se aseaza pe fundul vasului (eu am pus intai ceapa si ardeiul apoi cartofii taiati felii mai groase si rosiile deasupra)apoi pulpele condimentate  se adauga cam o cana cu apa  se pune capacul (tinut si el in apa) si totul merge la cuptor  pt 30-40 min . dc vreti o friptura mai rumenita luati capacul si mai lasati 15-20 min .am servit cu muraturi taranesti

 

TIPS-URI

1

nu am putul da exact cantitatea de legume folosita aici depinde de fiecare dupa gust si nr de pers la masa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor